Ontmoet de perfecte date in Vaals

Sem uit Vaals zoekt een afspraak met een lieve vrouw waar hij mee kan lachen.

Mijn laatste kans!

Dag dames, ik ben Sem en ik woon in Vaals. Ik ben 29 jaar en heb een leuke vaste baan in een hotel. Vrijgezel ben ik helaas nog wel mede doordat ik best wel lange dagen maak. Ik heb dit online daten al vaker geprobeerd en het is niet makkelijk om online een leuke vrouw te vinden. Helaas doen mensen zich meestal anders voor dan ze in werkelijkheid zijn, wat bij mij al een paar keer tot een teleurstelling geleid heeft. Toch wil ik het nu een laatste kans geven om hier een leuke vrouw tot 35 te vinden waar je lekker mee kan lachen en leuke dingen mee kan doen. Ik hoop dus een lieve vriendin hier te ontmoeten met wie ik een serieuze relatie op kan bouwen. Mag ik jou meenemen op een date om elkaar beter te leren kennen?


Naam:Sem
Leeftijd:29 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:blauw
Lengte:180-185
Postuur:Normaal
Cupmaat:L
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsVaals
ProvincieLimburg
ZoektVrouw
Over Mij
Ik heb dit al vaker geprobeerd in is niet makkelijk om online een match te vinden vooral omdat mensen zich meestal anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Toch net weer nieuwe munten aangeschaft om een leuke vrouw van 35 te vinden waar je lekker mee kan lachen en leuke dingen kan doen, mocht dit niks worden geef ik het op en ga ik weer lekker ieder weekend naar de kroeg!
Over Jou
Ben vrij direct omdat ik weet wat ik wil, kan je je in mijn verhaal vinden stuur mij dan een bericht! Hoop een lieve vriendin te ontmoeten hier, altijd maar met mannen opstap is ook een beetje saai!
Totaal
9,5

Daten met Sem

Wil je een date met Sem uit Vaals? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Limburg in ons systeem zoals Sem die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!