Ontmoet de perfecte date in Maastricht

Nihan uit Maastricht zoekt een date met een lieve jongeman

Ik geloof nog in liefde op het eerste gezicht!

Hallo, ik Ben Nihan en ik ben 26 jaar jong. Ondanks dat ik best wel veel van sex hou, bewaar ik het voor die ene man waar ik ook echt iets voor voel. Dat is niet altijd even makkelijk, maar ik ben wat dat betreft nog erg een hopeloze romanticus, ik geloof nog in ware liefde en in liefde op het eerste gezicht. Als ik iets belangrijk vind dan is het wel dat ik me goed, vertrouwd en bovenal geliefd moet voelen om me helemaal over te geven. Ik ben dan ook op zoek naar meer dan alleen maar sex en dat is wel iets wat je goed moet onthouden als je met mij op een afspraakje wilt gaan. Ik hoop dat jij er net zo over denkt en dat we op deze manier elkaar kunnen vinden.


Naam:Nihan
Leeftijd:26 jaar
Haarkleur:gekleurd
Kleur Ogen:groen
Lengte:175-180
Postuur:Normaal
Cupmaat:cup C
Uiterlijkgetint
Opleiding:Anders
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsMaastricht
ProvincieLimburg
ZoektVrouw
Over Mij
Passen wij bij elkaar, misschien ben ik wel te romantisch aangelegd, maar ik geloof in liefde op het eerste gezicht iemand waarbij je geen woorden nodig heb om te weten waar de ander aan denkt. Een persoon die het beste in je naar boven haalt. Ook al ben ik 26 jaar en nog steeds mr. right nog niet ontmoet heb ben ik nog steeds hoopvol!
Over Jou
Ben benieuwd naar mensen die zich in dit verhaal herkennen lijkt mij leuk om eens kennis te maken.
Totaal
9,5

Daten met Nihan

Wil je een date met Nihan uit Maastricht? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Limburg in ons systeem zoals Nihan die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!